U bevindt zich in de rubriek "Varia"

The Diff aanwezig op Carp 2010

Betrouwbare internetshop met ruim assortiment karper- en meervalmateriaal voor iedere beurs...
 
The Diff is een begrip aan het worden als het gaat om de aanschaf van artikelen voor de karper- en meervalvisserij. De doelstelling van The Diff is het aanbieden van een zo compleet mogelijk assortiment voor zowel de visser die slechts één keer per jaar gaat vissen maar ook voor de meest ervaren visser. Voor ieder budget heeft The Diff de juiste spullen.

Dat je bij Marco Vink, van “The Diff”, voerboten kan huren is alom bekend onder de karpervissers in Nederland. Toch vond Marco het nodig tijd om uit te breiden en het niet alleen bij de afstand bestuurbare voerboten te houden. Zelf is Marco niet alleen gek op karpervissen maar draait hij zijn hand ook niet om voor een flinke meerval.

Zijn online shop is uitgebreid met een groot assortiment. Van hengels tot onderlijnmateriaal van aas en kunstaas. Het assortiment bestaat uit de merken Black Cat, Uni-Cat, Rhino, Säger , Bull Dawg, Musky Innovations, AHF Leitner, Jenzi, Behr, Indy-Line, Fin-Nor, Predatek, Gamakatsu, Owner, Shimano etc maar dat is nog lang niet alles! Voor meer info over het gehele assortiment en om on-line te bestellen kan je kijken op de website van Marco Vink: www.onlinevoerboten.nl waar je ook kunt  doorlinken naar meer mogelijkheden of kom naar de beurs Carp 2010 op stand 33

Vragen, bellen of mailen kan ook altijd en Marco zal je dan zelf persoonlijk met raad & advies te woord staan! Ook is zo’n beetje alles op voorraad verkrijgbaar en hoef je dus niet “eeuwenlang” te wachten voordat je een keer eindelijk iets in huis hebt! Wel zo handig! Zeker als je op het laatste moment nog wat nodig hebt!

THE DIFF

Hannie Schaftlaan 13

2162 JB Lisse

tel. 06-22689033

www.thediff.nl en www.onlinevoerboten.nl