U bevindt zich in de rubriek "Varia"

The Diff, de karper- en meervalshop voor u!

Betrouwbare internetshop met ruim assortiment karper- en meervalmateriaal voor iedere beurs...
 
The Diff is een begrip aan het worden als het gaat om de aanschaf van artikelen voor de karper- en meervalvisserij. De doelstelling van The Diff is het aanbieden van een zo compleet mogelijk assortiment voor zowel de visser die slechts één keer per jaar gaat vissen maar ook voor de meest ervaren visser. Voor ieder budget heeft The Diff de juiste spullen.

Marco Vink, meervalvisser en eigenaar van The Diff, heeft bij het samenstellen van het assortiment rekening gehouden met de diversiteit, kennis en ervaring op het gebied van materialen en technieken van de visserij. "Ik vul dagelijks het assortiment aan maar mis je iets in het assortiment? Laat het mij dan weten via telefoon of mail. Ik regel het. Ik help mijn klanten graag verder".

Of dat nog niet alles is kan je bij The Diff ook terecht voor een geslaagde karper- of meervalsessie. Marco kan een complete vistrip voor je regelen en kan het materiaal dat je daarvoor nodig hebt perfect op de trip afstemmen.

Of je nou van de kant af vist of uit een boot met pellets, inktvis, boeien, met dobbers, driftend, kwakhout enz. bij mij kan je altijd terecht voor het juiste materiaal.
En wanneer je bij ons spullen besteld, zal dit snel verstuurd worden. We hebben vrijwel alles op voorraad dus lang wachten is er niet bij. Heb je vragen of advies nodig, laat het me weten, bel of mail mij, ik help je graag verder.

Veel winkel plezier!

THE DIFF

Hannie Schaftlaan 13

2162 JB Lisse

tel. 06-22689033

www.thediff.nl en www.onlinevoerboten.nl

 

Hieronder enkele artikelen uit het assortiment van The Diff. Voor het complete assortiment bezoek de website van The Diff

Rhino DF Big Fish...

Rhino DF Big Fish. Tophengels met levenslange garantie op de blank voor een zachte prijs

Black Cat meervalboilies...

De bekende Black Cat meervalboilies

dyneemalijnen...

Grote klossen dyneema

The Diff verhuurt zelfs voerboten...

Bij The Diff kan je zelfs voerboten huren