U bevindt zich in de rubriek "Materiaal"

Universele hengelhouder van FMS

Ieder jaar wordt de markt weer bedolven onder een berg nieuw hengelsportmateriaal. Lang niet al deze primeurs blijken echte aanwinsten te zijn. Zo af en toe komt er wel wat interessants op de markt. Bijvoorbeeld de nieuwe universele rodpod van FMS.

Michael Schönberger, fijnmechaniciën van beroep, brengt onder de merknaam FMS rodpods / hengelhouders op de markt die volledig zijn afgestemd op de wensen van de meervalvisser. Naar eigen zeggen heb je geen andere steun dan de FMS Multi Pod nodig als je op meerval, maar ook op karper of snoek (doodaas) wilt vissen.

De Multi-Pod is zoals je op onderstaande foto's kan zien zeer veelzijdig. Uiteraard kan je electronische beetmelders en buzzerbars erop bevestigen. Michael is zelf meervalvisser en vist regelmatig op druk bevaren of (hard)stromende rivieren die soms veel drijfvuil afvoeren. Op dat soort wateren is het vaak nodig, om de druk op de lijn zoveel mogelijk te beperken, de hengeltop onder water steken. De Multi Pod is daar voor geschapen zonder het risico te lopen dat je hengels van de pod worden getrokken. Maar ook voor het pelletvissen, vissen met onderwaterdobbers of boeivissen waarbij de standaard rechtop moet staan is de pod geschikt.

De prijs voor de FMS Multi Pod is € 159,- plus verzendkosten.

Meer info op www.fm-schoenberger.de of mail info@fm-schoenberger.de