U bevindt zich in de rubriek "Buitenland"

The Compleat Ebro Angler, compleet verzorgde meerval- en karpervakantie in Caspe, Spanje

Heb je interesse in vissen op meerval (en karper) in Spanje? The Compleat Ebro Angler biedt alle mogelijkheden om in een ontspannen sfeer van je visvakantie een heerlijke en succesvolle vistrip te maken. In het zonovergoten Spanje kunt je in de buurt van Caspe zelfstandig of onder begeleiding van één van onze visgidsen op de Ebro vissen.

visgids Ron...

Na eerst voor een Engels visvakantiebedrijf in Caspe te hebben gewerkt, zijn we begin 2009 voor onszelf begonnen. Vanaf mei kwamen de eerste echte gasten.
Buiten de zogenaamde Doe-het-zelvers (vissers die zelfstandig vissen, zonder visgids) zijn er zijn in 2009 zo’n 40 vissers bij ons te gast geweest die samen met visgids Ron hebben gevist. Deze vissers hebben in totaal bijna 600 vissen gevangen (karper en meerval). 424 meervallen, waarvan 70 boven de 100 pond en 172 karpers, waarvan 48 van 30 pond of zwaarder. Tot nu toe is het meerval bedrijfsrecord 186 pond!

zware vis van 186 pond...

Heel veel vissers hebben bij ons een persoonlijk record verbroken. En wat nog veel belangrijker is: alle vissers hebben een super vakantie gehad! Dat heb je bijvoorbeeld kunnen lezen in de Beet van februari 2010 en al eerder hier op de site van de Meervalstudiegroep kunnen lezen, het verslag van Frank Soetaro.

De eerste groep van 2010 is ook al weer tevreden naar huis gegaan en denkt er serieus over om nog dit jaar terug te komen. Wij genieten ervan om het iedereen naar de zin te maken.
Het is jullie visvakantie en we doen onze uiterste best om je zowel 'vis' als 'vakantie' te bezorgen. En daarbij verliezen we ook de veiligheid van de vis niet uit het oog.

We kijken er naar uit alle oud en ook nieuwe gasten op de oevers van de Ebro te ontvangen.

¡Hasta pronto!

Het CEA team, Ron & Angelique

www.TheCompleatEbroAngler.com

 

NB, 19 maart is het nieuwe bedrijfsrecord van The Compleat Ebro Angler verder aangescherpt door onze klant Anne; 191 lbs en 230 cm lang.

Anne met het nieuwe kamprecord...